معرفی
کمتر کسی در ایران وجود دارد که نام المپیاد دانشآموزی را شنیده و نام علامه حلی تهران و رده ب را در کنار آن نشنیده باشد. مدرسهای که تا این لحظه حدود 950 مدال المپیاد کشوری و 180 مدال المپیاد جهانی را پرورش داده و به زودی با اختلافی زیاد تبدیل به تنها مدرسهای در کشور خواهد شد که توانسته رکورد میزبانی از 1000 مدالآور المپیاد کشوری را کسب نماید و باشگاه هزارتاییهای المپیاد را تاسیس نماید.
رده ب در حقیقت همان المپیاد است، با طعم و مزهی حلی! محیطی متفاوت که تلاش جمعی دبیران و مسئولین آن بر پیشرفتِ "کلاس"؛ به عنوان یک مجموعهی هویتی مستقل است. در حقیقت در رده ب؛ "کلاس" است که رشد میکند و تک تک دانشآموزان در بستر رشد کلاسی، رشد نموده و بهرهمند میشوند. همهی رده بایها بسته به تلاش و همت خود از امکانات موجود بهرهمند شده و امکانات موجود در مدرسه در اختیار تمامی دانشآموزان قرار میگیرد.
رده ب محیطی پویاست که تمامی عناصر عضو آن (مسئولین مدرسه، دبیران، دانشآموزان) برای رشد و پیشرفت خود و یکدیگر در تلاش بوده و دائما در حال یادگیری و اصلاح، رشد و بهسازی خود هستند.
نام رده ب را گذشتگان برای دانشآموزان مشتاق به حضور در دورههای المپیاد دبیرستان علامه حلی تهران برگزیدهاند و دلیل این نامگذاری به طور دقیق مشخص نیست. اما به نظر میرسد که با توجه به برنامههای درسی مازادی که آن دسته از دانشآموزان داشتهاند، از این عنوان برای مشخص نمودن برنامههای درسی آنها استفاده شده است. به هرحال؛ تاریخچهی این نامگذاری، یکی از هزاران اسرار نهفته در خشت و گلهای دبیرستان باقی مانده است!
شروع کسب مدالهای المپیاد دبیرستان علامه حلی، توسط بچههای المپیاد ریاضی آغاز شد. پیمان کسایی، بهرنگ نوحی، علی رجایی و آرش یزدانبخش با کسب 4 مدال طلای کشوری برگی جدید را در تالار افتخارات دبیرستان ورق زدند و با کسب 3 مدال نقرهی جهانی آن را تکمیل نمودند. با بازدید از تالار افتخارات دبیرستان علامه حلی تهران، میتوانید گوشهای از مجموعهای بینظیر از دانشپژوهانی که در اقصی نقاط جهان در حال کار و فعالیتهای علمی میباشند را شاهد باشید.
رده بایهای ریاضی، پاییز 88
رده بایهای فیزیک، پاییز 89
رده بایهای فیزیک، پاییز 90
رده بایها، نوروز 92
رده بایها، نوروز 93
رده بایها، نوروز 94
سه عضو از چهار عضو تیم جهانی کامپیوتر، تابستان 94
رده بایها، نوروز 96
رده بایها، نوروز 97